Галина Стоянова: Казанлък е напълно готов да бъде домакин на туристическа борса

Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите подкрепят Галина Стоянова за втори мандат

Кандидатите за общински съветници  Николай Златанов, Иван Катанов, Галин Иванов и Ангел Бойнов и  кандидатът за кмет втори мандат Галина Стоянова проведоха среща с хотелиерите, ресторантьорите и представители на туристически агенции.  На срещата бяха обсъдени възможностите за по-динамична съвместна работа между организациите в бранша и Община Казанлък. Присъстващите на срещата благодариха на кмета Галина Стоянова, за това че през изминалия й мандат, като кмет е поддържала постоянен диалог с тях и лично се е ангажирала с дейности, касаещи ресорите Култура и Туризъм.  Като резултат от съвместната им работа, бе определен учредяването през 2014 г. на Обществения съвет по култура и туризъм, който е и заявка за още  по-активни бъдещи отношения.

Една от идеите, които сподели кандидат-кметът от ГЕРБ  е, че е време Казанлък да е домакин на туристическа борса. За тази цел, обаче е добре да се създаде регистър на туристическите организации в Казанлък. „За да имаме по-голямата информираност за вас и за да можем по-детайлно и цялостно да ви представим на туристическите борси, трябва да направим обновен и подробен регистър. Всеки един от вас да се представи така, като иска – с рекламните материали на електронен носител. И този регистър да е част от представянето ни на борсите. Така например, когато отиваме в Берлин, да знаем, че там ще ви представяме с най-силните ви страни, с това което търсят немските туристи, а когато отиваме в Москва, трябва да представим друга част от вашата визия, тази която търсят руските туристи“, сподели Галина Стоянова, след което представи кандидата за общински съветник Иван Катанов, като достоен бъдещ представител на бранша в Общинския съвет.

Пред присъстващите в залата бе представен и отчета на Стоянова за мандат 2011-2015 г. като бе подчертано, че Казанлък е участвал на всички възможни туристически борси в света, както и в световноизвестния музей „Лувъра“.  „Успяхме да подобрим част от инфраструктурата на туристическите обекти –  реконструирахме гробниците Оструша и Шушманец, започнахме и  реконструкцията на Хелвеция и Грифоните. Както знаете, Долината на розите с център Казанлък вече е един от деветте туристически региона в България. Благодаря ви, че бяхте много сериозен участник в процеса на привличане на туристи, както и на представянията на Казанлък по света, и в същото време бяхте един от най-сериозните ни корективи, партньори и консултанти“, завърши отчета си кандидатът за кмет от ГЕРБ.

В края на срещата председателят на Сдружението на хотелиерите и ресторантьорите в града на розите Костадинка Василева заяви, че сдружението категорично подкрепят Галина Стоянова за втори мандат кмет на Община Казанлък.

 

За още ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ ЗА ОБЩИНА КАЗАНЛЪК,

гласувайте с номер 19 в бюлетината за кмет на община,

гласувайте с номер 19 в бюлетината за общински съветници

и с номер 19 в бюлетината за кметовете на населени места!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Пресцентър на ГЕРБ-Казанлък

DSC_0013DSC_0019DSC_0029DSC_0025DSC_0028

 

 

 

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram