Галина Стоянова: Екипът, който ви представяме, има потенциала да работи за развитието на нашата община

„Скъпи приятели, днес празнуваме деня на мъдростта и опита. Благодаря, че сте тук и ни подкрепяте. С гордост ще ви представя кандидатите за кметовете на населени места и кандидатите за общински съветници от политическа партия ГЕРБ. Те са прекрасни хора, които имат идеи и знаят как да ги осъществят. Те са тук, сред вас и сами можете да се убедите в потенциала им“ – с тези думи кандидатът за кмет на Община Казанлък Галина Стоянова поздрави възрастните хора по повод днешния им празник.

В приветствието си Стоянова подчерта и ВИДИМИТЕ РЕЗУЛТАТИ за цялата община, които са постигнати в мандат 2011-2015 г.: „Върнахме розите в града на розите! Вече има рози в целия град, на входно-изходните  ивици,  и в големите и в по-малките паркове, които обновихме“.

В рамките на четири години са ремонтирани 159 улици на територията на цялата община. Реконструирани са двата емблематични парка „Розариум“ и „Тюлбе“. Всяка година от мандата се изграждаха паркови зони и междублокови пространства за отдих в двата основни квартала на града – „Изток“ и „Запад“ и в населените места. През 2014 г. бе открита модернизираната сграда на Пожарната в Казанлък. Цялостно обновена бе и МБАЛ „Д-р Христо Стамболски“ , разкрити бяха и нови социални услуги, както и три  Центъра за настаняване от семеен тип. Отвори врати и Детска млечна кухня, която и днес продължава да доставя на децата в Община Казанлък качествена и здравословна храна.

„Образованието също беше наш приоритет. Пример за това е грижата за училищните и предучилищните бази, които реконструирахме цялостно с мерки за енергийна ефективност. В културната сфера резултатите са абсолютно категорични –  показахме Казанлък на света в най-големия световен музей „Лувъра“ и града ни с цялото си културно-историческо богатство се превърна в желана туристическа дестинация.“

По случай 1-ви октомври – Международният ден на възрастните хора ГЕРБ-Казанлък подари на възрастните жители от общината концерт-спектакъл, които се проведе в залата на военния клуб с участието на: Гълъбина Михайлова, група „Казанлъшки рози и бодли“, Фолклорен ансамбъл „Луди млади“ към НЧ „Жар“, клуб по спортни танци „Роза“ и Виктория Гитева.

Кандидат-кметът от ГЕРБ за село Средногорово Илиян Илиев поздрави  присъстващите със своята авторска басня „Пешка и офицер“. Освен концерт-спектакъла партията подари и празничен обяд на хората от Общинския пенсионерски клуб в Казанлък.

За още ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ ЗА ОБЩИНА КАЗАНЛЪК, изберете номер 19 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 Пресцентър ГЕРБ-Казанлък

010203040605

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram