Галина Стоянова: Вашият глас е важен за развитието на Община Казанлък

Право на всеки човек е да има възможността да избира! Всеки ден избираме това, което ще ни се случи днес, утре, в бъдеще. В повечето случаи от нашия избор зависят и другите около нас и затова ви призовавам всеки да излезе и да гласува на 25-ти октомври – неделя. Чрез гласа си ние ще покажем, че имаме отношение към обществото, към заобикалящата ни среда и към случващото се в нашето населено място.Заявяваме активната си позиция и сме готови да я отстояваме. Упражнявайки конституционното си право на глас, ние даваме доверието си, ние ангажираме с него и този, на когото сме го дали, и сме длъжни да изискваме от него да го оправдае. Гласувайте и изисквайте, за да бъдете уверени, че не сте се доверили напразно!

Гласувайте:

–        с № 19 за кмет на Община Казанлък от ПП ГЕРБ;

–        с № 19 за общински съветници от ПП ГЕРБ;

–        с № 19 за кметове на населени места от ПП ГЕРБ!

Гласувайте за развитието на нашата община – Община Казанлък!

Така, както работихме за образованието, така ни подкрепете да продължим да реконструираме всички училища и детски градини в цялата община. По време на срещите ни заявихте твърдо, че одобрявате грижата ни за цялостното преобразяване  на МБАЛ „Д-р Христо Стамболски”. Ред е казвате за реконструкция на нашата ДКЦ – Поликлиника. Оценихте онова, което постигнахме за подобряване на инфраструктурата и сега е ред да наблегнем на населените места в Общината и междублоковите пространства в града. И ние ще го направим за Вас, защото го заслужавате! Вече са готови 35 проекта за следващия програмен период. Близо 20 млн.лв. са осигурени за градска среда. Проекти, които ще обновят, както кв. „Изток”, така и  спортната и индустриална зони в Казанлък. Искате да изградим обходния път  на Казанлък след тунела под вр. Шипка, искате да изградим „детелината” на Индустриалната зона, искате да направим така, че всички наши гробници и цялото ни културно наследство да бъдат социализирани и Община Казанлък да стане световна туристическа дестинация.

Поставихме Община Казанлък сред 39-те големи региони в растеж на България. Предстои да се състезаваме с най-големите! Нека този успех продължи!

Ние сме един отбор! Нашата мечта е обща и тя е обичта към Казанлък!

 

Гласувайте с № 19 в бюлетините – ЗА ОЩЕ ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ!

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Пресцентър ГЕРБ-Казанлък

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram