В интернет разобличават казанлъчанин в измама?!: Познавате ли този измамник от Казанлък?

Казва се Христо Коларов и живее в Казанлък. Фен е на чалгата и редовен посетител на чалготеките в Стара Загора. Обикаля със сив Опел „Корса“, а през свободното си време иска да богатее, докато си лежи у дома, от чуждото нещастие. В социалната мрежа Facebook се представя за състрадателен младеж, който си предлага банковата сметка  под предлог, че  събира пари за изпаднал в неравоностойно положение младеж.

Христо Коларов е с тениската на пера в дясно.

Христо Коларов е с тениската на пера в дясно.

Колата на Христо Коларов трябва да бъде спряна от движение заради затъмнените стъкла и е наложително поне от КАТ да го дисциплинират.
Христо Коларов е откраднал апел от профила на Станислав Руменов Танев, постнал го е на стената си като свой, представил се е като благодетел и е започнал да чака натрупвания към предоставената банкова сметка.
Ето го и оригиналния пост за молбата на стената на Станислав Руменов Тенев:
Здравей,Станиславе.
Знам че помагаш на хората,за това се обръщам към теб, защото е видимо, че държава няма, която да застане зад това момче , а и не само. Знам че заедно можем да успеем,нека да го направим като едни будни граждани на нашата страна и едни сърцати хора,на които им пука за бъдещето и хората в тази държава, а ето и какво се случи… :
Преди 2 часа се разхождах по „Витошка“ в София с приятелката ми и забелязах този младеж,26 годишния Димо.Видях го да рови в кофата и ме заболя сърцето за него,отидох при момчето, заговорих го исках да му дам пари.Когато му дадох банкнота видях,че се движи малко като сляп човек с такива рефлекси и разбрах че има проблеми със зрението. Ровеше ей там отзад в тази кофа.
Извади някакви отпадъци от Мак доналдс.
И ги ядеше докато ми разказваше тъжната си история.
Много ме заболя да гледам как едно младо момче на нашите години буквално гасне сам като скот по улиците на мизерната ни държава.
Няма телефон, няма дом, няма роднини, израснал е сам без родителска обич в приют.
Преди десет месеца е паднал от скеле, заради това че някой не го е сглобил правилно.
Едвам е оцелял след падането, а шефа му е пуснал ръце от него и няма как да го съди ,защото не е имал договор.
Пострадали са единия му крак,а отзад едвам са му събрали черепа.
Много е зле и със зрението.
Иначе е адекватен и комуникативен,не е нагъл ром, изглежда читаво момче с лош късмет.
След като не е могъл да изкарва пари е напуснал квартирата си и е останал на улицата иначе е работил доколко разбрах нещо мазилки там изолации и е изкарвал добри пари.
Но след тази случка всички са му обърнали гръб.
Няма лична карта.
Реших че ако му купя нещо за ядене и му дам пари това няма да промени нищо в живота му и аз не искам да съм просто един от всички хора които прехвърлят отговорноста на някой друг с мислите в главата си „някой друг да се занимава“. …
Хайде да помогнем. ?

 — на Vitosha Boulevar

След като беше разкрит и попитан защо прави това, Христо Коларов побърза да смени профилната си снимка и започна да блокира всички, които изобличават користните му цели.

Източник: http://avantagebg.com

 Христо Коларов се свърза с редакцията на сайта presstv.bg, след публикуването на статията. Очаквайте утре /понеделник/ неговото обяснение за случилото се и разпространено в интернет.

След публикации в социалните мрежи уличаващи казанлъчанин в измама той застана пред камерата на PressTv, за да разкаже своята версия за случая. Според Христо Коларов неговият facebook профил е бил разбит от неизвестно лице, което е започнало да публикува от негово име в социалната мрежа. В събота следобед на профила на Христо се появи публикация, в която той отправя апел за събиране на средства за нуждаещ се човек.

Чуйте какво казва Христо:

Разбит facebook профил уличи казанлъчанин в измама

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram