Близо 10 хиляди са нужни за закупуването на ветеринарна линейка

Придобиването й е от първостененно значение за извозване и лечението на спешните случаи, но и за информационна кампания, посочват от Фондация „Animal Hope Bulgaria- Kazanlak“ . До момента е събрана по-малко от половината необходима сума, а за проекта научаваме от пост в социалната мрежа от името на организацията:

„Скъпи приятели от близо и далеч, с радост и вълнение искаме да представим нашата нова идея -проект в помощ на бездомните животни. След дълго търсене открихме подходящия автомобил – линейка, която ще преоборудваме и лицензираме. Целта на линейката ще е да обикаля по далечните села, ромски махали и училища и да изнасяме открити уроци за ползата от кастрациите, за законите, за хуманното отношение към животните. Подготвяме информационни брошури достъпни както за възрастни, така и за деца. Надяваме се, че и лекари доброволци ще се включат в проекта с извършването на полеви прегледи на животните обитаващи дадената територия.

Линейката ще участва и в кампаниите за кастрации, които ежегорно провеждаме. Много се надяваме да успеем да я закупим тази линейка с ваша помощ. Цената и е възможно най-ниската, която успяхме да открием за подобни коли но цялата сума е непосилна за нас ( 9500 лв). Към момента от собствени спестявания сме вложили 1800 лв,1500 лв имаме дарение от фондация СЕБЕПОЗНАНИЕ ОРФЕЙ , от приятелка 200 евро. С тях капарирахме. Ако идеята ви допада и имате възможност да се включите ще сме благодарни“.

IBAN: BG41FINV91501216131262

BIC:FINVBGSF

Първа Инвестиционна банка

Фондация Animal Hope Bulgaria- Kazanlak или PayPal : ivi_nedkova@abv.bg https://paypal.me/AnimalHopeKazanlak?locale.x=en_US

DMS : ANIMAL HOPE на номер 17 777

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram