Благодарности към Мотоклуб „Черните рози“ Казанлък за проявената човещина към децата с увреждания

Ds olil

Община Казанлък и екипът на Дневен център за подкрепа на деца и младежи с тежки множествени увреждания изказваме искрени благодарности за инициативата Мотоклуб „Черните рози“ да направят финансово дарение за децата от Дневния център. С дарените средства ще бъдат осигурени специални устройства – комуникатори, с които специалистите на центъра ще улеснят и вдигнат нивото на работа с невербалните деца и младежи.

В Благодарствения адрес се посочва още: „Изказваме дълбокото си уважение за това, че създадохте незабравими емоции и вълнение за потребителите ни като им позволихте да се докоснат до мотоциклетите. Бетовен е казал „Аз не познавам друг белег на превъзходство, освен добротата“.

От името на целия екип ръководителят на ДЦПДМТМУТС Галина Гевгалова пожелава: „Да пазите в себе си това съкровище и вярваме, че доброто е като бумеранг – хвърлено един път, то без съмнение ще се върне към вас!“.

Благодарим на мотористите от „Черните рози“, които винаги са съпричастни към различни обществено значими инициативи в Казанлък!

Пресцентър Община Казанлък

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram