„ Би Би Си Кейбъл” с подарък за приятели

Кабелен оператор „ Би Би Си Кейбъл“ дари полезен и желан подарък – двулицева дъска за рисуване получиха на 30-те възпитаници на Детския център за деца с увреждания.

Жестът бе дар за 5-тия рожден ден на Центъра, който осигурява психологическа помощ за родители, обучение, различни занимания и терапии на деца с увреждания и младежи до 18 години.

Специално тържество, полята обилно с подготвена за случая театрална постановка, бе почерпката на възпитаниците към техните гости, и приятели, партньори и спомоществователи в годините.

От името на колектива на Центъра, директорката му Веска Мараджиева благодари за подкрепата и разбирането през изминалите години.

Прочувствен поздравителен адрес изпрати специално за празнуващите управителят на „ Би Би Си Кейбъл“ Борис Кърчев, който бе гост на празника.

Дневният център за деца с увреждания е създаден през 2008-ма година, по проект на програма ФАР .

Година по –късно става делегирана към общината дейност.

Освен специалния подарък за рождения ден, „Би Би Си Кейбъл“ вече няколко години осигурява безплатен интернет достъп на Центъра.

В две поредни кампании бяха набирани и средства за закупуване на материали за творческа работа на възпитаниците от Центъра .

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram