Безплатен базар в неделя

Инициатива „Без пари“ в Казанлък за втори път ще проведе Сдружението с нестопанска цел „Младежки център за развитие-Взаимопомощ”.

На 28 октомври (неделя) от 10:00 до 15:00 ч. в офиса на сдружението на ул. „Искра“ 22 в Казанлък (срещу читалище „Искра“) гражданите ще могат да донесат свои запазени дрехи, обувки, вещи, техника, ел. уреди и други пособия, от които вече не се нуждаят и които ще зарадват някой друг.

Базарът ще бъде отворен за всеки, който реши и да се възползва от „подаръците“, без да дарява. Зад акцията отново застават доброволците на казанлъшкото сдружение и „НДР-Седянка“.

Инициативите се провеждат в рамките на кампанията “Time to move 2018“, за която можете да прочетете повече на сайта: https://timetomove.eurodesk.eu/bg/.

Кампанията “Time to move 2018“ цели да представи хилядите възможности за участие в международни проекти, за пътуване из Европа или за придобиване на ценен опит за бъдещо професионално развитие. Всички събития и дейности се реализират от експертите от мрежата Евродеск, които са винаги готови да ви съдействат да намерите онази възможност или проекти, които най-добре отговарят на нуждите ви. В България има няколко Евродеск точки, като едната е в офиса на МЦР-Взаимопомощ в гр. Казанлък.

По време на инициативата можете да донесете и пластмасови капачки за кампанията „Капачки за Казанлък“, която ще стартира в началото на ноември 2018 г.!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram