Алтернативата на гражданите – Казанлък: В Общинския съвет сме коректив за партийните противоречия

„Общинските съветници от Алтернативата на гражданите сме били в последните 15 години коректив за партийните противоречия в Общинския съвет и ще продължаваме да бъдем и в бъдеще. Ние сме непартийна формация. За нас е кауза решенията в местния парламент да се взимат в полза и интерес на жителите на общината и за това имаме самочувствието отново да поискаме доверието ви“, каза Мариета Пепелешкова, кандидат за общински съветник от местната коалиция на среща в казанлъшко предприятие. На срещата присъстваха и кандидатите Драгомир Петков, Владимир Чучумишев, Красимира Харизанова и Елена Гамова. Те представиха някои от приоритетите си за следващия мандат.

„Общинският съвет е най-важният орган в местното управление. Той приема бюджета и инвестиционната програма на Общината, както и изисква и получава отчет за свършеното от общинското ръководство“, добави Драгомир Петков. 

Кандидатите за общински съветници от Алтернативата на гражданите – Казанлък призоваха присъстващите да бъдат активни в гласуването на 29 октомври и да не пропускат вота за общински съветници. Както е известно местната непартийна формация издига само кандидати за общински съветници, защото смята, че техния опит и експертиза могат да бъдат най-полезни именно в работата на местния законодателен орган.

За Алтернативата на гражданите – Казанлък гласувайте с номер 69 за общински съветници

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram