Пристига помощ за нуждаещи се семейства

Екипът на старозагорската Фондация „Мисия Криле“ е в трескава подготовка за Живата библиотека, която ще се състои днес, на 8 април – събота, в сградата на Комплекса за социални услуги за деца и семейства в гр. Стара Загора. Повече за това събитие можете да разберете на линка: https://fb.me/e/2PFp8PN5v

През седмицата започна раздаването на хуманитарни пакети за нуждаещите се – матраци, одеяла, храни, хигиенни материали, комплекти от първа необходимост и други помощи, част от които бяха предназначени за социално слаби граждани от региона на Казанлъкк, Гурково и Павел баня.

От организацията отчетоха, че 150 пакета с дрехи, дарени от UNICEF Bulgaria, вече са предоставени за жители на кв. „Лозенец“ в Стара Загора.

Започна и раздаване на дарение от комплекти за първа необходимост и хигиенни материали. Хранителните пакети, които са предоставени от естонската организация „Активатика“, подкрепяща украинските бежанци – над 100 пакета са вече разпределени за нуждаещите се украинци, а останалите днес поемат към Хасково, Ямбол, Павел баня, Казанлък и Гурково в подкрепа на десетки семейства.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram