Оспорвана надпревара между кандидатите за членове на МОС-Казанлък

В петък, 7 декември, в разгара на предизборната кампания, в Камерната зала на ДК ,,Арсенал“ се проведе представяне на кандидатите за членове на Младежки общински съвет. В презентацията взеха участие осем средни училища, две младежки организации и един независим кандидат, подкрепен от Инициативен комитет.

Всеки се представи изключително интересно и всички кандидати бяха еднакво мотивирани и искащи да станат членове на Младежкия общински съвет, в който те ще реализират свои идеи и ще се запознаят отблизо с работата на Общинска администрация, Общински съвет-Казанлък и ще придобият ценен опит в организирането и осъществяването на инициативи.

В листата на ПМГ,,Никола Обрешков“ има 11 кандидати, на ПГ лека промишленост и туризъм има 7, ПГ ,,Иван Хаджиенов “ е със 7 кандидати, Г ,,Акад.Петко Стайнов“ има 5, СОУ ,,Екзарх Антим I“ има 37, ПГ транспорт и транспортен мениджмънт е с 8 кандидати, НГПИД ,,Акад.Дечко Узунов“ има 14, ХГ ,,Св.Св.Кирил и Методий“ е с 12, СНЦ ,,Зелена светлина в България“ е предложило 12, МО,,Проксен“ – 1, както има и един независим кандидат.

Изборите за Младежки общински съвет ще бъдат на 13 декември, избирателни секции ще има във всяко от изброените училища и една избирателна секция ще има в сградата на Общинска администрация. Право да гласуват имат всички младежи от община Казанлък на възраст между 15 и 29 години.

 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram