ПП ГЕРБ Казанлък, представи кандидатите за общински съветници и населени места. Всеки един от нас живее и работи всеки ден с: „Обич за Казанлък“, заяви Галина Стоянова – Видео

В Деня на българската община ПП ГЕРБ в Казанлък представи кандидатите си за кметове и листата с общински съветници. Водач на листата и кандидат за кмет на Общината за четвърти мандат е Галина Стоянова, която през годините показа, че умее да управлява, има финността на жена в отношенията си с гражданите, но и си казва тежката дума, когато трябва да се бори за правата и интересите на казанлъчани. Неуморният й труд съвсем естествено вече е „пропил в почвата” на бъдещето на града, плъзнал е като бръшлян и го прави красиво и спокойно място за живеене. И рамо до рамо с нея са съветниците от ГЕРБ.

На местните избори в Казанлък партията се явява с пълна кандидатска листа от 37 съветника, които се развиват в различни сфери на обществения живот и се ползват с доверието на казанлъчани. В листата има, както членове на партията, така и гражданската квота. 7 от 37 кандидати за съветници са под 30 г., като най-младият е на 18 г. Доверие на казанлъшката структура са гласували: лекари, инженери, юристи, икономисти, учители, социални работници, IT специалисти, фармацевт, представители на бизнеса. Всички те, обичащи населеното си място и искащи хубавите неща, които 12 години се случват в Казанлък, да продължат.

Тази вечер ГЕРБ представи и 16-те си кандидати за кметове на населени места в общината. Едни са кметове с по един и повече мандати, други – нямат конкуренция на тези избори, а трети са напълно нови лица, издигнати от ГЕРБ по волята и желанието на местните. Всички те са ясна Програма за управление през 2023-2027 г., изготвена на база конкретни и реално изпълними приоритети.

Силно впечатление при представянето на кандидатите за кметове и общински съветници направи умелото преплитане на минало, настояще и бъдеще чрез управлявалите Община Казанлък през годините 37 кмета – колкото са и кандидатите за съветници в листата на ГЕРБ. Призната бе заслугата на всеки един кмет на Казанлък от 1878 г. до наши дни. Неслучайно бе избрано и мястото на събитието – площад КИАЦО, който е един от символните решения, взети от кмета Галина Стоянова по време на 12-годишното й управление на града. Решение на наследен дългогодишен проблем, който Стоянова от огромна (наследена) изкопна дупка, превърна в красиво място за почивка и отдих на казанлъчани и гостите на града. И тази вечер жители и гости на Казанлък не липсваха на площад КИАЦО, защото и те като Галина Стоянова, кандидатите за кметове и общински съветници показаха, че обичат Казанлък и държат на приемствеността.

ПП ГЕРБ с №7

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram