ДПС Е ЗА УСКОРЕНО ИКОНОМИЧЕСКО РАЗВИТИЕ

В ДПС залагат на познати и доказани лица, като има и много млади хора с нужната експертиза в листата за народни представители от Старозагорски избирателен район в следващия парламент. Неин водач е Халил Летифов- заместник-председател на партията и зам.-председател на парламентарната група на движението. Втори е д-р Тунджай Йозтюрк- зам.-председател на Здравната комисия в старозагорския Общински съвет. Трети е Шендоан Халит- бивш председател на Общинския съвет в Павел баня, настоящ зам.-кмет на въпросната община и ексдепутат от ДПС в 42-то Народно събрание. След него е дългогодишният кмет на Община Гълъбово Николай Тонев

.✅ ДПС е партия, която винаги е била близо до хората и чиято кампания се е водила от врата на врата. Винаги сме държави на личните срещи с избирателите и разговорите с хората. Основната ни цел в настоящата надпревара е да убедим всички български граждани в правотата на предлаганата от нас програма за ускорено развитието на страната, отбеляза Шендоан Халит.

➡️ Акцентът в тази Програма е икономическото развитие на страната. Вместо досегашните 2-3%, икономическият ръст трябва да стане поне 5-6 % годишно. Така ще заговорим за изпреварващо икономическо развитие и България ще напусне последните места в класациите за икономически ръст. Слоганът, под който протича кампанията ни, е: Рестарт на държавността. България се нуждае от сериозен рестарт заради липсата на диалог между институциите, заради разделението на хората. Президент и премиер не си говорят или постоянно се атакуват взаимно. Премиерът не посещаваше Народното събрание по време на заседанията, за да не бъде подложен на парламентарен контрол. Доверието към последния парламент е на критично ниско ниво. Езикът на омразата, звучащ от трибуната му, се пренася в обществото. Заради всичко това трябва да се даде рестарт, трябва ново начало. Налага го необходимостта да имаме функционираща държава и работещи институции и гражданите да получат подобаващ стандарт на живот, подчерта Шехдоан Халит. От позицията на своя политически опит, той е категоричен, че за ДПС основен приоритет остава грижата за хората и решаването на техните проблеми:

✅ Местната власт е най-близо до гражданите. Бях председател на Общинския съвет на Павел баня. В момента съм зам.-кмет на общината. Тя е сред най-динамично развиващите се в областта. Този факт се дължи на това, че имаме добра чуваемост към проблемите на хората. В последната статистика на Националното сдружение на общините по критерия Прозрачност на управление в областта водеща е Община Гурково, където кмет е избраният от квотата на ДПС Мариан Цонев. На второ място е Областната управа, а на трето е Община Павел баня. Там кметът е също издигнат от ДПС – Иса Бесоолу. Това практически показва прозрачното управление на кметовете, на които ДПС се е доверила.

❗️За да се развиват населените места и страната ни, бих призовал хората да се доверят на нас от ДПС като гласуват с бюлетина 9️⃣!

Kупуването и продаването на гласове е престъпление!

В-к “Наблюдател” Автор: Генади СПАСОВ

4-ти април 2021г.. Нека всички да гласуваме! Защото всичко зависи от нашия глас. Промяната, настоящето и бъдещето. Те са в твоята бюлетина. МГ Вис виталис ви призоваваме Да гласуваме на 4-ти април.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram