Пламен Караджов: Политиката не е мръсна дума, когато се прави от хора с чисти сърца

Ds olil

Кандидатът за народен представител, трети в листата на „БСП за България“ Пламен Караджов, е на 41 г., експерт по счетоводство и одит на нефинансови предприятия. Работи като главен счетоводител в Югоизточно държавно предприятие. Втори мандат общински съветник и председател на групата съветници в Общински съвет- Казанлък.

Да си политик е борба! Борба за достоен живот на цял един народ! Народ, който ти е дал най – ценното си нещо – ДОВЕРИЕТО.

Това е дълъг процес, политик не се става, защото си решил, защото си недоволен от нещо или защото искаш да помогнеш на народа си. Не че това не са важни неща, но не са достатъчни! Днес сме свикнали да виждаме, дори и в световен мащаб, хора на власт без ценз, без образование, без нужния опит и без личния пример!

Да си политик е съвкупност от качество и умения, които трябва да притежаваш! Добро образование, опит в професията, чест, достойнство, доброта… Трябва да си подготвен към крачката да правиш нещо по-голямо, а подготовката е стъпка по стъпка. Една от основните стъпки е да носиш отговорност! Човек трябва достойно да носи отговорността от постъпките си.

Но най-важното, според мен, за да си политик е  СПРАВЕДЛИВОСТТА! Човек винаги трябва да е справедлив! Да взема справедливи решения и да носи отговорността за взетото решение!

Когато решиш да тръгнеш по пътя на политиката,  всеки един от нас трябва да знае цената за това! А цена има и тя е висока! И ако не можеш да я „платиш“ значи липсва някое от качествата ти за политик!

Винаги съм казвал, че един човек е това, което е домът му! Ние започваме нашето изграждане от дома ни и от там насетне развиваме всичко. Семейството е тази единица, която е показателна за това дали можеш да направиш по – голяма стъпка! За да градиш трябва да започнеш от вътре в теб, да се изградиш като човек, като син, като родител и като съпруг! След това следваш пътя като професионалист!

Сам не можеш да промениш света, не можеш да направиш нищо, а дори и да можеш, не си заслужава. Дядо ми казваше: Когато изкачиш върха и с теб там няма никой, ти не си успял, ти си се провалил! Аз по детски вярвам в това! Ние хората предаваме един на друг всичко, трябва да се научим да предаваме добро!  Така заедно ще можем да променим света около нас! Трябва да учим хората около нас на доброта…

Избрах БСП за България да е моят отбор по много причини! Аз съм човек на анализите, понякога анализирам и най-малките и незначителни детайли, защото съвкупността от малките неща винаги прави нещо голямо!

В БСП видях хора с чисти сърца, видях желание за промяна! Промяна, която да е основна за хората, за техния живот и за техния поминък. БСП  е единствената партия, чието основно правило е да се грижиш за хората! Правилата трябва да се спазват! Ние политиците, било то политик в местен – общински парламент или в по-глобален мащаб, трябва да осъзнаем, че точно хората, които са ни гласували доверие са наши ръководители, а ние техни слуги. В БСП видях това! Партия със стари традиции, тежка и достойна, създадена от много хора с огромни сърца. Хора хванати ръка за ръка по пътя за достойния живот на всички!

Аз няма да говоря за програмата на БСП и защо БСП е единствената партия с ясна визия за бъдещото на България! Това се вижда и всеки един човек, който се интересува от бъдещето на себе си на децата си е добре да я прочете и да вникне в нея!

Иска ми се хората да започнат да вярват на политика. Да вярват в това, че той е инструмента за промяна на живота им! Той – политикът е посредникът между народа и БЪДЕЩЕТО!

Аз няма да спра тази борба, ще се боря за достостойния живот на хората! Борбата си ще я водя със сърце и с грижа за тях! Ще я водя ръка за ръка с всеки дал ми своето доверие! И това не е всичко… аз ще се боря с действията си, с постъпките си да градя повече и повече доверие в хората, отборът ми да става по-голям и по-голям!  Само ако сме обединени и сме заедно ние можем да правим чудеса!

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

4-ти април 2021г.. Нека всички да гласуваме! Защото всичко зависи от нашия глас. Промяната, настоящето и бъдещето. Те са в твоята бюлетина. МГ Вис виталис ви призоваваме Да гласуваме на 4-ти април.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram