Д-р Колев, №1: Подкрепям добрите инициативи на дейните кметове на населените места

На невралгичното кръстовище Крън-Шипка трябва да бъдат поставени трафик камери

„На дейните кметове трябва да се дава свобода, за да реализират инициативите си“, сподели д-р Иван Колев – кандидат за кмет на Община Казанлък, на среща със симпатизанти в Шипка. Той уточни, че такъв ще е стилът на работата му като кмет – да дава възможност за осъществяването на добрите начинания и проекти на предприемчивите кметове на населените места.

Кандидатът, чието име е под №1 в интегралната бюлетина на Местни избори 2023, и в Шипка подчерта, че 1/3 от средствата, които постъпват от наеми и продажби на имоти по населените места, трябва да постъпват в бюджета им, както е по закон.

В Шипка хората намират, че е справедливо част от приходите от билети за тракийските гробници, намиращи се в тяхното землище, да постъпват в бюджета на подбалканския град.

На срещата стана ясно, че от Агенция „Пътна инфраструктура“ /АПИ/ не са одобрили идеята на шипченци да бъде поставена т.нар. шумна маркировка на кръстовището край Крън по пътя към Шипка, където е един от най-невралгичните участъци с концентрация на пътни инциденти. Причината е, че съществува изискване за определено отстояние от населеното място, което в случая не се покрива. Предстои да бъдат поставени нови пътни знаци, според обещанията на АПИ, и да бъде направено обследване за изграждането на кръгово.

Д-р Колев по този повод заяви, че поставянето на трафик камери в този участък би било ефективно решение. „Законните глоби са дисциплиниращ шофьорите инструмент“, посочи кандидатът за кмет на Община Казанлък, за когото ще гласуваме на 29 октомври с №1.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram