Георги Кадиев с регистър на купувачи на гласове в област Стара Загора

Само за 3 часа от обявяването му регистърът ни на купувачи на гласове в област Стара Загора вече съдържа над 60 имена, на практика от всички общини, дори и такива като Твърдица и Нова Загора от съседната област Сливен. Има всякакви: ромски барони, крими контингент, лихвари, бивши полицаи, горски, та чак и едно ЧСИ. Някои го правят за пари, други- по принуда. Ако искаш от кмета строителни обекти, ще купуваш, къде ще ходиш. Ако искаш от горското разрешение да сечеш дърва, ще купуваш, къде ще ходиш. Ако искаш от селския кмет сезонни работници да ти берат розите, ще купуваш, къде ще ходиш. Сега разбирате ли защо в община Гурково примерно ДПС вдига резултата си на последните избори с 320 % (!) спрямо 2017? Разбирате ли как 520 роми от Твърдица се регистрират в малко гурковско село на един адрес и ГРАО ги регистрира без въпроси? Любов? Сигурно, ама платена. Това е върхът на айсберга. Просто изпълнители. Истинските виновници са други: депутати, кметове, общински съветници, полицаи, прокурори, съдии, и т.н., и т.н. Симбиозата ГЕРБ-ДПС е обхванала всичко в отровна хватка. Тях трябва да сменим. И ще го направим.

НЯМА ДА ИМА ЧАДЪР ЗА НИКОГО!

Георги Кадиев

Водач на листа на Коалиция “БСП за България”27 МИР- Стара Загора

http://www.georgikadiev.com/contact/

Купуването и продаването на гласове е престъпрение!

Регистърът ни на купувачи на гласове в обл. #СтараЗагора вече съдържа над 90 имена от всички общини. Колегата Атанас Зафиров, водач на листа на Коалиция #БСПзаБългария в област #Сливен също започна такъв регистър с над 60 имена. Тъй като областите са съседни и “електоратът” прелива от община в община, част от имената се повтарят.

Регистърът ще бъде подаден в #ДАНС и #МВР за проверка и пресичане на схеми за купуване, дирижирани от депутати и кметове на управляващата симбиоза ГЕРБ- ДПС.

Продължавайте да ми изпращате вашите сигнали чрез анонимната платформа www.georgikadiev.com

Това, което мога да гарантирам е, че НЯМА ДА ИМА ЧАДЪР НАД НИКОГО!

Георги Кадиев

Водач на листа на Коалиция “БСП за България”27 МИР- Стара Загора

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram