Иса Бесоолу: Вярвам, че в основата на гражданското общество е именно заедността и солидарността

Днес е Международният ден на възрастните хора и по този повод още веднъж искам да засвидетелствам своето уважение и почит към всички тях и неуморния им труд и силна воля.

Мнозина от Вас, скъпи съграждани – пенсионери, все още активно участвате в обществения и културен живот на града и населените ни места, което само доказва неизчерпаемата Ви енергия.

Няма да спра да повтарям, че Вашите мъдрост и опит са безценни за мен, защото при всяка среща с Вас, винаги съм научавал по нещо ново.

През четирите години на кметския си мандат Вие бяхте винаги до мен и всеки път, когато трябваше да обсъдим нещо, Вие подхождахте с разбиране и търпение.

Благодаря Ви, че сте част от Пенсионерските клубове в нашата община, защото тези клубове са туптящите сърца на всяко населено място.

Вярвам, че в основата на гражданското общество е именно заедността и солидарността, добрият диалог и взаимната подкрепа, каквито ние с Вас имаме. Изградихме стабилна свръзка през този ми кметски мандат и разчитам да продължим да сме си взаимно полезни и в следващите четири години.

👉🏻На 29 октомври ще имам нужда от Вашата подкрепа и, за да продължим напред, изборът е 5️⃣7️⃣✔️🗳️ в бюлетините за кмет и за общински съветници.

Вярвам във Вас и Вашата мъдрост!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram