Радослав Рибарски в Казанлък: Заслужаваме развити региони

Апелът ми към всички е да гласуват, да не чакаме местните избори да покажем активност, казва водачът на листата на „Продължаваме Промяната-Демократична България“

„Недостигът на работна ръка и свързаността със Стара Загора бяха проблемите, които се откроиха при срещите ни в Казанлък. Гражданите в тази кампания питат още за здравеопазване, образование, проблемите в съдебната система. Това аз отчитам като положителен факт“. Това коментира водачът на листата на „Продължаваме Промяната – Демократична България“ в Старозагорско Радослав Рибарски.

„Бяхме в Града на розите със съпредседателя на „Продължаваме Промяната“ Асен Василев, проведохме срещи и тук, и в Габрово и с Явор Божанков и колегите от Габрово. Единодушни сме, че заслужаваме развити региони и условия за по-добър живот във всяко кътче на България. Крайно време е да забравим израза “Балкан разлика“ Един от начините за това е да бъде подкрепен туризма като стратегически сектор”, допълни още той.

„Казанлък е жив град, в който има млади хора, а индустрията работи. Но има и какво да се надгради така, че ситуацията да стане още по-приветлива за хората. Фирмите работят страшно много, но има нужда до града да се стига по-лесно, така че тук да могат да работят и хора от региона. В Казанлък училищата се развиват добре, има професионални гимназии, които също работят добре. Не чухме оплаквания за болницата, което за нас е изненада“.

Радослав Рибарски призова хората да излязат и да гласуват в неделя. „Апелирам да го направят, да не отлагаме и да чакаме нещо да се случи след местните избори. Няма време да чакаме до тогава. Загубихме година и половина в едно политическо боричкане, което мисля че не решава проблемите на хората“.

„Поставили сме си за цел съставянето на кабинет след изборите на 2 април. Склонни сме този път да опитаме и такъв на малцинството. Осъзнаваме колко е трудно това, колко е рисково, но ще подходим по същия начин, по който го правихме досега – ще изложим нашите виждания пред всички. Очаквам този път останалите партии да се включат в реални разговори, така че да се намерят допирните точки и да се състави кабинет по тази програма, която ще предложим. Така хората ще видят, че и изпълнителната, и законодателната власт работят за тях“, коментира водачът на листата на „Продължаваме Промяната – Демократична България“ в Стара Загора Радослав Рибарски.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram