Представяме Юлия Кехайова: кандидат за народен представител от листата на “Движение за права и свободи“ в област Стара Загора

Тя е Юлия Кехайова и е кандидат за народен предствавител от листата на “Движение за права и свободи“ в област Стара Загора. Тя е позитивен, деен и отговорен човек.

📝 По професия е инж. Телекомуникации. Завършила е и магистратура по “Финансов мениджмънт”. Първата й работа като студент се оказва и началото на над десетгодишния й професионален стаж в сферата на продажбите и търговията в различни сфери. Всъщност става ясно, че това е и нейното призвание.

🩵 Свободното си време посвещава на семейството. Обича да чете книги по психология, да отглежда цветя и да прави света по-красив. Вярва, че ние хората със своите мисли, действия и бездействия сами изграждаме реалността, в която живеем.

🗳️ Участвала е в две предизборни кампании за общински съветници в Община Казанлък, както и за народен представител от Движението, и е щастлива, че има възможността да бъде част от голямото семейство на ДПС, защото вярва, че това е партията, която се грижи за благополучието ни днес и гради нашето спокойно утре. Защото, както обича да казва Юлия, утре започва от днес. 🍀☀️

#заедносхората

#пи2024

#дпс

#MRF

#евроизбори

# 2️⃣8️⃣✔️

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram