Петър Петров: Ще изградя детски и стрийт фитнес площадки в двата квартала в с. Бузовград 

“В Бузовград няма нищо изградено за децата. Няма площадка за деца от нито една възрастова група! Младежите няма къде да спортуват!“, това коментираха с кандидата за кмет на селото Петър Петров, издигнат от ПП ГЕРБ, майки от селото. От своя страна той ги увери, че такива ще изгради, ако му бъде гласувано доверие и стане кмет, тъй като в Програмата му за управление през следващите четири години е планирал: 

– Проект за нов зелен парков ландшафт в центъра на селото.

– Изграждане на детски и стрий фитнес площадки в двата квартала – изток и запад.

– Създаване на Център за младежки дейности.

– Възстановяване на стадиона за футболни срещи.

“Всичко това ще го направя, за да има децата къде да спортуват и играят, но и защото искам да върна в децата и родителите им вярата, че в нашето село Бузовград хубавото предстои и то ще се случи в следващите години”, заяви кандидатът от ГЕРБ. 

Да бъде по-уредено селото поискаха и пенсионерите, с които Петър Петров също разговаря. На срещата с тях бе и бившият кмет Михаил Янушев, който сега е кандидат за общински съветник от ГЕРБ. Всички заедно обсъдиха възможностите за отваряне на голяма и добре заредена аптека, която да може да работи и с рецептурни книжки, и да е в помощ за жителите на Бузовград, а също и на съседните села Средногорово, Горно Черковище и Розово. Разговорът продължи и за новите електробуси, за спирките към тях и по-евтините билети, които ще предлагат за пенсионери. Това ще е възможно, благодарение на заложеното в програмата на Галина Стоянова за 2023-2027 г., която предвижда закупуването на електробуси и подновяването на работническите курсове и намаление на цената на билета за пенсионери. Повдигнат бе и въпросът за нови тоалетни в центъра на селото, чешма и спирка. 

„Срещите ми с хората и разговорите очи в очи с тях бяха изключително полезни за мен, защото най-важен е техният глас, в който и сега се вслушвам“, заяви Петър Петров – кандидатът на ГЕРБ за кмет на село Бузовград. 

В срещите с бузовградчани участваха и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ Донка Христова и Деси Тинева.

За Петър Петров и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ можете да гласувате с № 7 в бюлетините. За кандидат-кмета на Община Казанлък Галина Стоянова – също с № 7 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление. 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram