Мима Колева (Хаджидимитрово): Ще работя и за подобряване на качеството на междуселищния транспорт до селото

Изграждане на изкуствени неравности, маркиране на пешеходни път и поставяне на пътни знаци са само част от ангажиментите, които кандидатът за кмет на село Хаджидимитрово Мима Колева пое към съселяните си по време на поредната си среща с тях в рамките на предизборната кампания. И тъй като те я познават добре, знаят, че ще изпълни обещаното. „Като кмет ще работя за цялостно подобряване на организацията на движение на възлови кръстовища в селото ни. Ще поставя и пътни огледала за осигуряване на безопасно движение на места с ограничена видимост, където движението не се регулира по друг начин“, поясни Колева. Сред поетите от нея ангажименти са още: асфалтиране на улиците „Осми март“, „Трапезица“, „Единство“; извършване на цялостен ремонт на тротоарните площи на ул.“Българка“; фиксиране на места за контейнерите за битови отпадъци в населеното място.

„Ще работя и за подобряване на качеството на междуселищния транспорт, чрез промяна на транспортната схема и осигуряване на автобуси за работещите на смени и за учениците. В Програмата на кандидат-кмета Галина Стоянова е заложено закупуване на общински електробуси, които ще поемат обслужването на междуселищните курсове, и нашето село е част от визията на Стоянова за подобряване на транспортните услуги в общината“, каза пред жителите на Хаджидимитрово Мима Колева.

Да подкрепят казаното от нея дойдоха и кандидатите за общински съветници: Мария Цонева, Десислава Тинева, Радиана Стефанова, Бояна Стоянова, Валентин Кралев, Илиана Жекова, Елица Димитрова. Те обясниха на хората, че именно Общинският съвет гласува предложенията на кметовете по места и затова е важно хората да гласуват и за листата на ГЕРБ.На срещата бе и бившият кмет на селото Боян Атанасов, който напомни, че избори се печелят със срещи лице в лице и припомни какво е направено по негово време в селото с подкрепата на Галина Стоянова. „Важно е да имаме повече кметове на населени места в общината и повече общински съветници, за да е възможно постигането на обещаното, каза Боян Атанасов.

За Мима Колева – за кмет на село Хаджидимитрово, за Галина Стоянова – за кмет на Община Казанлък, и за общинските съветници от ГЕРБ, гласувайте с № 7 в бюлетините.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram