Мима Колева (Хаджидимитрово): Ремонт на Младежкия дом и изграждане на детски площадки са част от Програмата ми

Кметът на Хаджидимитрово да се отчита всяка година, това поискаха жителите на селото на среща с кандидатите за общинските съветници на ПП ГЕРБ и кандидатът за кмет на партията за населеното място Мима Колева. Хората споделиха, че в последния мандат настоящият кмет на селото не се е отчитал какво се прави там. Те възложиха на кандидатите за общински съветници да работят в следващия Общински съвет за обособяване на пространства за отдих в с. Хаджидимитрово, ремонт на читалището и сградата на Младежкия дом, както и за изграждането на детски площадки със съоръжения за деца на всякаква възраст.
Кандидатът за кмет Мима Колева разговаря със своите съселяни за виждането си за населеното място. Тя потвърди, че ще разработи проект за ремонт на сградата на Младежкия дом и облагородяване на прилежащото към него пространство, както и ще изгради детска площадка между улиците „Комсомолска”, „Славянска” и „Трапезица”.
В Програмата си за управление кандидат-кметът Мима Колева е акцентирала и върху проект за изграждане и обособяване на център между улиците „Българка”, „Звезда” и „Беласица”. Облагородяване на пространството между НЧ „Звезда – 1918г.“ и Кметството също са на дневен ред в управленската програма.
На днешната среща в село Хаджидимитрово бе представена и Програмата на кандидата за кмет Галина Стоянова за развитието на Община Казанлък ВИЗИЯ в КОНКРЕТИКА, А НЕ АБСТРАКТНИ ИДЕИ.

С номер 7 в изборните бюлетини

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram