Мария Бресковска: Искам да променя значението на думата общински съветник!

Скъпи съграждани,

Аз нямам високопарни и невероятни обещания за Вас, жителите на община Казанлък.

Имам само огромното желание да променя значението на думата общински съветник!

Моята визия за един общественик е той да бъде близо до хората и във всяка сесия на общинския съвет да представя проблемите им, да търси адекватни решения и да използва позицията си в полза на обществото, а не в своя собствена!

📌Мой приоритет е качествено и достъпно здравеопазване в Казанлък. С толкова брилянтни лекари във всички специалности и материална база/ поликлиника и болница/ е много жалко да търсим специалисти в други градове!

Най- наложително е решаването на проблема с дежурен педиатър след 19 часа и в почивните дни. Смятам, че  най- малките пациенти трябва да получават медицински услуги с приоритет, а родителите трябва да бъдат спокойни, че имат на разположение адекватна медицинска помощ!

📌 Второто предложение, което ще направя като общински съветник, е да бъдат осигурени ученически автобуси за град Казанлък, който да откарват всички ученици до училищата. Това ще улесни изключително много родителите, ще разтовари трафика в града в пиковите часове и ще има екологичен ефект върху въздуха в градската среда!

📌Третото мое предложение е за намаляване на платената зона за паркиране и обособяване на безплатни паркоместа до поликлиниката и други обществени сгради и институции!

Да! Възможно е!⤵️

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram