Кенан Саид, кандидат за кмет втори мандат с. Копринка: Повечето неща, които си бяхме поставили като цели през изминалия ми мандат, успяхме да реализираме !

Кандидатът ни за кмет за втори мандат на с. Копринка, Кенан Саид:
,,Уважаеми жители на село Копринка, скъпи приятели.
Заставам пред всички с лицето и биографията си.
Да, в днешно време това да си себе си не е на мода, трябва да говориш сложно и да обещаваш много, започнах да говоря (простичко, налага ми се), но не давам неизпълними обещания, оставам себе си и отстоявам принципите си. Повечето неща, които си бяхме поставили като цели през изминалия ми мандат, успяхме да реализираме !

➡️ Започване изграждането на законна канализационна мрежа.
➡️ Премахване на язовирното селище, обитаващо се от около 150 души, системно нарушаващи реда в селото, с което осигурихме спокойствие и ред.
➡️ Започване работа по асфалтирането на стария път.
➡️Почистване на речното корито на реката от наноси, боклуци и излишна растителност с което обезопасихме къщите около нея от евентуално наводняване.
➡️много други, които ще ми е трудно да опиша в един пост.

Думите са важни, но важно е човек да може и то не когато е лесно, а когато е трудно. Мисля, че през изминалия мандат с колегите ми от ПП ДПС показахме, че можем ! Всичко, което се случи последните години, се случи трудно. Най–важен днес е човекът – колко е добър, колко е силен и колко е истински!

Първото важно нещо е как Копринка ще продължи да се променя – дали със силата на опита и с поуките от научените уроци ще стъпим на здравата основа на направеното, за да увеличим скоростта на промяна и да продължим да се развиваме.

За мен днес започва открито и честно състезание на идеи, решения и проекти за Копринка, защото има още много работа за да продължим да се развиваме в правилната посока!
Тези дни ще Ви представя и визията ми за по-нататъшно развитие!
За Копринка и децата на Копринка с ❤️❤️❤️
🗳5️⃣7️⃣✅️

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram