Живка Железова: Промяната в начина на управление сега, е във ВАШИТЕ ръце!

❗ От срещите си с хората по места научавам толкова много, че благодарността ми към тях не трябва и не следва да се заключава само в едни думи, а е необходимо продължение, чрез действия и прилагане на добри практики.

❗ Знам и съм убедена, че обществото разрушава с ожесточение това, което се оказва безжизнено и неспособно да се развива.

❗ Мислещите и рационалните, поверяват управлението на онези свои съграждани, които имат способността да изразяват непознати хрумвания в нови форми, методи и средства за подобряване качеството на живот. Това е тенденция, която отдава признание на стремежа към обновяване, подобряване и усъвършенстване на нашата жизнена среда.

❗ Гласоподавателя е необходимо да се изправи срещу силните на деня: онези, които се съпротивляват срещу всичко ново, прогресивно и напредничаво и които с умисъл отказват да коригират своята политика на управление. Същите тези управляващи, ние- гражданите, сме принудени да търпим до известно време, след което започваме да им крещим в лицата: „Слезте от сцената!“, защото копнеем за нови, по- жизнени и по- способни лидери.

❗ Властта може да оцелее само ако разполага с гъвкави форми на изява. Да бъдеш гъвкав, не означава да си безличен и лишен от всякаква форма- всичко в този свят си има форма и това е всеобщо валиден закон, от който няма изключения. Да си гъвкав, означава да си подвижен и променлив като водата, като живака, т.е. да умееш да приемаш всякаква форма в зависимост от това, с което си заобиколен.

❗❗ Време е едно 12 годишно местно управление да разбере, че е изхабено и неефективно, трудно създаващо диалог, непредлагащо решение на проблемите и нетърсещо промяна, която е толкова жизнено-необходима за обществото.

♻Промяната в начина на управление сега, е във ВАШИТЕ ръце!
♻От ВАС самите зависи!
♻Не се подавайте на чужди внушения!
♻Анализирайте внимателно!
♻Информирайте се, преди да направите своя избор!

Живей достойно.
Важният си ТИ!

С номер 21 в интегралната бюлетина!

Гласувай, на 29- ти октомври!

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram