Жекова и Новаков: Казанлък ще продължи да бъде кауза тук и в Европарламента

Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Андрей Новаков и кандидатите за народни представители от Казанлък в 27-ми многомандатен избирателен район  Илиана Жекова, Пламен Едрев и Пламен Георгиев участваха в среща-дискусия в Казанлък с представители на транспортния бранш.

„Има две важни причини да бъда днес в Казанлък: първата е кметът на града госпожа Галина Стоянова, с която работя в изключителен синхрон и втората е Илиана Жекова“, с тези думи Новаков изрази радостта си да е сред казанлъчани и благодари, че винаги е посрещан тук с уважение и добро отношение. Андрей Новаков е основният двигател, чрез когото кметът на Казанлък Галина Стоянова успя да се пребори за това розовото масло да не бъде обявено за вреден и опасен елемент, а да продължи да прославя Долината в цял свят. „Галина Стоянова е много упорита и настоятелна, когато нещо трябва да бъде направено за Казанлък“, увери Новаков.

Евродепутатът сподели с представителите на бизнеса в Казанлък готовността си да влага сили и енергия, за да защитава всяка кауза на Казанлък и занапред. Той е основен посредник между транспортния бранш и мястото му e в Европарламента.

Илиана Жекова от своя страна изрази надежда за подкрепа на предстоящите избори, така че да си „върнем държавата с ясно политическо мнозинство“. Жекова е убедена, че през последните три години, развитие на бизнеса няма, икономиката също е в колапс и тази е причината тя да иска доверието на казанлъчани – за да успеят ГЕРБ със стабилна подкрепа да върнат държавата към нормалността.

Андрей Новаков и Илиана Жекова дискутираха и по проблеми и теми в розопроизводството, транспорта и хидравликата, заедно с бизнеса и общественици от Казанлък.

„Казанлък винаги ще бъде специално място за мен. Благодаря, че ме допускате!“, с думи на благодарност Андрей Новаков обеща да е редовен гост в Града на розите.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram