Д-р Колев, №1: Създавам форум за споделено управление със съгражданите ми „Мечтите се сбъдват в Казанлък“

По-демократичното управление на Община Казанлък ще бъде постигнато, когато наистина хората реално започнат да вземат участие с идеи и с отговорности

За кандидата за кмет на Община Казанлък д-р Иван Колев, чието име е под №1 в интегралната бюлетина на местния вот на 29 октомври, е изключително важно да има диалог с креативни и предприемчиви личности. Затова като кмет той ще инициира създаването форум за идеи. Форумът бе анонсиран на встъпителната пресконференция на д-р Колев. „В него креативните хора могат да ме подпомогнат в управлението“, коментира той и даде повече подробности за тази си концепция в Деня на българската община, когато оценяваме истинската стойност на понятия като „единение“ и „общение“.

„Идеята ми е да създам общински форум, озаглавен „Мечтите се сбъдват в Казанлък“, и искам да го обясня малко по-подробно как го виждам лично аз. Смятам, че в този форум веднъж или два пъти годишно мога да каня креативните хора на Казанлък – различни по пол, цвят, раса, политическа принадлежност и от всяка една част на спектъра хора,  с които да обсъждаме настоящото и бъдещото развитие на Казанлък. Ще ползваме добрите идеи, които са наистина осъществими“, уточни д-р Колев.

Идеята за споделено управление с можещите и способни съграждани на д-р Колев като кмет в платформата „Мечтите се сбъдват в Казанлък“, няма да припокрива обществените обсъждания, а по-скоро ще дава поле на смислени предложения и проекти.

„Смятам, че подобен форум има място в по-демократичното управление на Община Казанлък, когато наистина хората реално започват да вземат участие с идеи и с отговорности най-вече“, коментира още кандидатът за кмет д-р Иван Колев.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram