Галина Стоянова: Казанлък не може да брои летата си без „Арсенал” и „Арсенал” не може да достигне своето столетие в Казанлък без Общината 

„145 години свързват местната власт в Казанлък и „Арсенал”! Честит празник на всички работещи в казанлъшката оръжейница!”, с тези думи кандидатът за кмет Галина Стоянова се обърна към хилядите, дошли специално за празника и Деня на отворените врати в емблематичното предприятие. То е създадено през 1878 г., когато е създадена и една от първите Общини – местна власт, в България – Казанлък. Затова и Стоянова подчерта, че от тогава насам Община Казанлък не може да брои своите лета без „Арсенал” и „Арсенал” не може да достигне своето столетие в Казанлък без Общината. Тя благодари на всички арсеналци, че през годините са допринасяли и допринасят за това градът и населените ни места да стават все по-красиви и предпочитани. „На Вас и семействата Ви желая здраве, сигурност и перспектива, защото го заслужавате!”, пожела Галина Стоянова, която, като кмет, бе сред инициаторите в Казанлък да има Технически колеж, подготвящ студенти в областта на машиностроенето.

Заслугата на Стоянова за колежа бе припомнена лично от Николай Ибушев, който подчерта, че, благодарение на находчивостта й, от 18 министри в Министерски съвет, 17 са гласували „за” разкриването на висшето учебно заведение в Казанлък. Днес в Техническия колеж, който е филиал на Технически университет – София, се обучават десетки студенти, като тази година бяха приети нови 25.

За да е светъл хоризонтът пред Казанлък и за да има перспектива за развитието на общината, изберете номер 7 в бюлетините. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram