В Овощник добрите неща продължават да се случват!

Вчера открихме втората за последните две години детска площадка, както и ремонтираната и обновена чешма в центъра на селото. Всичко това, заедно с новата цветна градинка се превърна в прекрасен  кът за отдих и почивка. Проектът е осъществен с дарение на общинските съветници на МК „Алтернатива на гражданите”, сподели досегашния кмет на Овощник Иван Колев, който е и кандидат за нов мандат от Коалиция „БСП за България”.

Според него, за да може населеното място да става все по приветливо и подредено, кметът трябва да може да добре да си взаимодейства с жителите, с местния бизнес, със общинските съветници от всички политически групи. Благодарение на това  добро партньорство през изминалия мандат в с. Овощник се асфалтираха улиците: „Пионерска”, „Стара планина”, „Опълченска” и „Пирин”.

Наред с това бяха извършени редица ремонти на съществуваща инфраструктура, като:

·         Изграждане на канализация и ревизионни шахти на ул. Опълченска и Ален мак;

·         Ремонт на сградата на кметството;

·         Осъществи се проект за вертикална пътна сигнализация и се поставиха знаци на всяко едно кръстовище по главната улица на селото;

·         Периодично се извършваше залесяване на зелените площи и парковите пространства;

Изготвен бе  и проект за хоризонтална пътна маркировка.

Една от целите, които си поставя  Иван Колев в новия мандат е изграждане на велоалея до новия Спа хотелски комплекс, проекта за която е готов.

Сред другите му приоритети са продължаване на обновяването на парковите пространства и ремонт на алеите,  асфалтиране на улици в Овощник, разширяване на зоните с видеонаблюдение,  така че Овощник да продължи да става все по- добро и сигурно място.

На 29 октомври гласувайте с №1 в интегралната бюлетина за кмет на с. Овощник !  

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram