ВИЗИЯ в КОНКРЕТИКА – ПЕРСПЕКТИВИТЕ пред ОБРАЗОВАНИЕТО в Казанлък : ИЗГРАЖДАНЕ НА ФИЗКУЛТУРЕН САЛОН НА ППМГ „НИКОЛА ОБРЕШКОВ“ 

След като на 15 септември т.г. в новопостроеното крило към основната сграда

на казанлъшката математическа гимназия би училищният звънец и учениците вече учат в едносменен режим, каквито са изискванията на Министерството на образованието и науката, следва решението и на другия важен въпрос, а именно изграждането на физкултурен салон. 

Всъщност в Програмата си за развитие на образованието в Казанлък кандидатът за кмет Галина Стоянова е заложила именно това, защото спортната инфраструктура в учебното заведение все още не е в завършен вид. Смисълът на този проект е да се изгради изключително нужната спортна инфраструктура с нормални и съвременни условия за провеждане на учебни часове по физическо възпитание и спорт.

След създаването на Националния център по природо-математически науки, новият корпус, с напълно оборудвани 312 учебни места в 12 нови класни стаи, Стоянова е планирала да започне строителството и на новия физкултурен салон. Предвидената площ е 670 кв.м. Подкрепа за изграждането на салона Галина Стоянова има и от листата с кандидати за общински съветници от ГЕРБ.

В третия й мандат всички заедно положиха много усилия, за да бъде построена новата сграда към настоящата на ППМГ „Никола Обрешков“ и всичко това си заслужаваше.

Купуването и продаването на гласове е престъпление! 

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram