Алтернативата на гражданите ще помага за зарибяването на яз. Копринка

Шаран, бяла риба, сом, лин и толстолоб – това са водещите предпочитания на казанлъшките риболовци за зарибяване на яз. Копринка. Това установи в разговори с колеги рибарят от листата на Алтернативата на гражданите Добрин Драгнев. Непартийната формация с кандидати за общински съветници постигна споразумение със специалистите от ЦРОО Копринка и ще подкрепя зарибяването на Копринка с 5 хил. лв. годишно през следващите минимум 5 години. Подкрепата на Алтернативата на гражданите е в допълнение към зарибяването, което ентусиастите от ЦРОО правят ежегодно на язовира.

„Надяваме се, че така ще помогнем както за развитието на биоразнообразието в язовира, така и за още повече емоции на любителите на риболова и природата в казанлъшка община. Сигурни сме, че всички колеги риболовци ще се грижат добре за рибите и по възможност ще ги връщат невредими в язовира след улов. А нашите приятели от ЦРОО Копринка ще продължават неуморно да следят за бракониери”, сподели най-големият майстор риболовец в листата на Атлернативата на гражданите Добрин Драгнев.

В допълнение към подкрепата за зарибяване, от Алтернативата на гражданите планират организирането на състезаниe по риболов за деца догодина.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram