Алтернативата на гражданите и Димитрина Дончева работят заедно за Енина вече четири години

На Димитровден кандидатите за общински съветници от Алтернативата на гражданите – Казанлък поздравиха членовете на пенсионерски клуб „Любородие“ в Енина. Янко Запрянов, Мариета Пепелешкова, д-р Петя Папазова и Георги Апостолов бяха придружени от независимия кандидат за кмет на селото Димитрина Дончева.
„Избрах да се кандидатирам като независим кмет, защото Алтернативата на гражданите – Казанлък са непартийна формация. Те са моят избор, защото ме подкрепят не само в месеца на предизборната кампания, но и в последните 4 години“, заяви Димитрина Дончева. Тя припомни и някои от големите инициативи, реализирани по време на мандата ѝ, с помощта на съветниците от Алтернативата на гражданите, лични ангажименти на Николай Ибушев и други известни енинци, като ремонта на здравната служба и часовниковата кула, детски съоръжения, освежаване на сградата на кметството и др.
„Търсим подкрепа от вас, за да продължим да работим в следващия мандат на Общинския съвет в полза на жителите на общината ни“, обърна се към членовете на клуба кандидатът за общински съветник Янко Запрянов. Той призова да не се подценява изборът за общински съветници на 29 октомври, защото именно в Общинския съвет се взимат решенията, които ръководството на Общината изпълнява. По думите му в следващия общински съвет е възможно да има представители на много политически сили и е важно непартийна формация като Алтернативата на гражданите да има по-сериозно представителство, за да гарантира диалога и ефективната работа в комисиите.
„Въпреки, че Димитрина Дончева е единственият кандидат за кмет на Енина, аз ви призовавам да я подкрепите в неделя, защото това ще ѝ даде стимул да продължи с още повече енергия и самочувствие работата си за Енина“, каза кандидатът за общински съветник Мариета Пепелешкова. Тя се ангажира при обсъждането на следващия бюджет на Община Казанлък общинските съветници от групата на Алтернативата на гражданите да повдигнат въпроса с осъвременяването на тримесечните субсидии за пенсионерските клубове в община Казанлък, които не са актуализирани от 10 години. „Нашата група в Общинския съвет на Казанлък работи експертно, диалогично и водена от собствения си морал. Подкрепяме решенията, които смятаме за полезни за общината ни“, добави тя.

За Димитрина Дончева за кмет на Енина гласувайте с номер 75
За Алтернативата на гражданите гласувайте с номер 69 за общински съветници

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram