Стартира процедура по изграждане на мотописта край Черганово

Стартира процедурата по изграждане на спортен комплекс с трасе за мотописта край с. Черганово. Четиригодишните усилия на кмета Нивелин Неделчев се увенчаха с успех и това бе потвърдено с писмо от Българската федерация по мотоциклетизъм, които проявяват интерес към изграждане на такова съоръжение.

„Спомням си, че преди много години, още, когато бях дете, че се правеха състезания по мотокрос край нашето село. Беше много хубаво. Всички се събирахме и се забавлявахме, подкрепяйки един или друг състезател. После някак всички спря. И така вече повече от 20 години”, разказа кметът на село Черганово Нивелин Неделчев, който сега е кандидат за кмет трети мандат. С изграждането на мотопистата той е на път да сбъдне не само своята мечта за селото, но и на младите хора в община Казанлък, които практикуват този вид спорт. Инициатива се подкрепя и от кандидата за кмет на Община Казанлък Галина Стоянова, председателя на Общинския съвет Николай Златанов и групата общински съветници от ГЕРБ. За да се реализира обаче инициативата, следва в бъдеще процедурата по изграждане на мотописта край с. Черганово да бъде подкрепена и от Местния Парламент, като бъде заложена в общинския Бюджет за 2024 г.

Затова е важно да гласувате с бюлетини №7 : за Нивелин Неделчев за кмет на село Черганово, за Галина Стоянова за кмет на Община Казанлък и за листата общински съветници и ГЕРБ. Заедно те могат да сбъднат мечтата на казанлъчани и чергановци да има мотописта край селото.

№ 7️⃣ ✅ 🗳️

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram