Иса Бесоолу #57 : Благодаря за подкрепата

Благодаря за подкрепата, която днес отново ми засвидетелстваха Христо Христов и Кольо Кавръков – ръководители на ФА „Детелини”, в местните избори! Помощта на всеки един от тях и от вас, приятели, е важна, защото само обединени можем да постигнем развитието на Павел баня, за което всички мечтаем и към което се стремим.

ФА „Детелини” в емблемата на нашата Павел баня и в кметски си мандат съм ги подкрепял безусловно, защото вярвам, че традициите трябва да се предават от поколение на поколение, а любовта към българския фолклор не прави изключение. Да не забравяме, че ФА „Детелини” – това са децата на Павел баня, нашите деца! Затова и през изминалите четири години финансирахме всички дейности на ансамбъла, сред които: обучението по народни танци, пътуванията, лагерите на морето, музикантите; закупихме нови костюми, цървули, финансирахме поправката на наличните костюми.

Преди време казах, и днес ще се повторя: Докато съм кмет на община Павел баня, ансамбъл “Детелини” ще получават моята пълна подкрепа!

Искам деца, родители и ръководство да са спокойни! И в следващия ми мандат, ако ми бъде гласувано доверие да бъда кмет на Павел баня, финансирането на ансамбъл „Детелини” ще продължи!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram