Съпругата на Боян Петров изобличи Кирил Петков в лъжа: Аз платих цялата спасителна акция и имам документи

Съпругата на загиналия алпинист Боян Петров написа остър коментар по адрес на Кирил Петков и баща му Петко Петков. Причината е, че от известно време Петков се хвали със спасителната акция, която организирал за Петров в Хималаите и си прави безсрамен пиар за сметка на починалия. Кирил Петков дори направви документален филм за спасителната акция, който се разпространява предизборно в социалните мрежи и който възмути дълбоко хора, които се занимават с алпинизъм.

В свой коментар Радослава Ненова нарича действията на Кирил Петков и баща му политическа акция. Ето какво написа тя: 

„Здравейте, единствен проблем е, че не са организирали и платили тези хора, най-малкото защото беше силно политическа акция, а те не са имали властта да направят нещо и не е редно и честно спрямо истинските хора които свършиха тази не лека задача да се толерират лъжи. Няма как да съм в грешка тъй като сметката за спасителната акция платих аз. Има си документи за всичко съответно няма нужда да е моята дума с/у на някой честен думата“, пише съпругата на покойния Боян Петров.

Радослава Ненова и Боян Петров

Тя подчертава, че има документи за всички свои твърдения. По думите й в Непал е имало много българи по това време, които обаче не си правят пиар.

Припомняме, че Петков не веднъж в свои интервюта е споменавал своята близост до Боян Петров и не пропуска да каже, че благодарение на него се е организирала спасителна акция и той без да се замисли е оставил бизнеса си, за да спасява Петров.

Откъс от филма, който Кирил Петков пусна в социалните мрежи и групите във Фейсбук, които го номинират за премиер:https://www.facebook.com/plugins/video.php?height=313&href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fnovinite.nova%2Fvideos%2F1922288771174649%2F&show_text=false&width=560&t=0

Източник: tribune.bg, Гласове

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram