Новини от вас: Свидетелят за купуване на гласове в Гурково избягал от Испания заради търговия с дрога

Стойчо Стойков, който от няколко дни обикаля телевизионни студиа и институции, уж като свидетел за купуване на гласове от ДПС в Гурково, се оказва замесен в мръсни схеми на Иберийския полуостров.

С нас се свърза българин, живеещ в Испания, който разказа за далаверите на Стойков и призова да не се вярва на лъжите на човек, който е участник в измамни схеми.

,,През цялото време, през което беше тук, Стойчо се занимаваше с наркотици. Пласира в Марбея, Естепона, Малага. Работил е с някакъв Густаво – испанец, който му е давал дрогата. Густаво обаче е задържан и влиза в затвора, и Стойчо го завлича с наркотици за 50 000 евро. След като излиза от затвора, испанецът търси Стойков, който бяга в България“, разказва свидетелят.

Той задава въпрос към органите на реда, като ги подканя да проверят с какви доходи разполага Стойков и от къде са те. И призовава Стойчо Стойков да се подложи на детектор на лъжата. Защото вчера стана ясно, че ,,СВИДЕТЕЛЯТ“ свидетелства срещу съответното заплащане.

Нашият източник изрично помоли да бъде написано, че не е политически пристрастен, не живее в България, но не може да се примири „такива хора“ да бъдат радетели за честност.

Пресс ТВ не носи отговорност за твърденията на източника, единствено дава възможност за споделяне на мнение в рубриката „Новини от вас“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram