Новини от вас: Заповед на директорката на ОУ „Г.Кирков“ притиска работещи родители и ги поставя в затруднение

Притеснени родители коментират във Фейсбук безумното решенеие на Директорката на ОУ „ Г. Кирков“ – Касева или Сталева, която по съвместителство е „безценен капацитет“ и работи и в Общината, не официално, но кметицата не може да се освободи от “ безценния ум“ който притежава тази директорка.

Ето и недоволството на родителите, без редакторска намеса:

До всички притиснати родители

Здравейте! Ние сме родители на 8г. момиченце, което учи във втори клас на ОУ „ Г. Кирков“ –гр.Казанлък. С този пост искаме да изразим възмущение за притискането на работещи родители, които не могат да водят децата си на училище по-късно, поради определения измислен и решен час от директорката на училището (след 7,30ч. децата да се оставят).

До 15.01.2021г ние всяка сутрин оставяме детето си в училището около 7:05ч. , защото работим в фирма „Арсенал“АД и всеки работещ там знае, че има портал, който трябва да премине преди 7:20ч. за да спази работното си време, което започва от 7:40ч.

Сега от 18.01.2021г с новото решение на учителския съвет на ОУ „Г.Кирков“ за часа на оставяне на детето в училище след 7:30ч., единия от нас трябва да закъснява за работа всеки ден, при което му се взима от отпуската. Ние нямаме друга алтернатива да оставяме детето на някой друг да го води всеки ден на училище, отделно че и всяка сутрин пътуваме от околно населено място, където живеем.

Най- вероятно има и други родители, които са в подобна ситуация и от други училища, при което моля споделяйте и коментирайте под поста ми за да има гласност.

P.S. Да спра до тук, че да не коментирам за гледане на дете под 14г.(над 14г.) какво направи държавата по време на онлай обучението за тези семейства и колко време в неплатена отпуска сме били.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram