Сензационни данни за съществуването на НЛО обявиха в Конгреса на САЩ

В Конгреса на САЩ се проведоха първите публични изслушвания, чиято тема бяха извънземните цивилизации и контактите на властите с тях.

Съдейки по съобщението в канала на Yotube на портала GOP Oversight, бившият агент на ЦРУ Дейвид Груш заяви, че на местата на инциденти с НЛО са открити следи от нечовешки биотехнологии, а американските власти крият това от обществеността.

В отговор конгресменът Тим ​​Бършет поиска подробно описание на фактите за въпросните контакти. Но Груш възрази, че не може да говори за това на публични, открити изслушвания.

Той се закле, че е добре запознат със секретни програми, които са пряко свързани с извънземни технологии. Последните, според него, сериозно надхвърлят възможностите на САЩ.

Груш заяви, че самият той, американската армия и ЦРУ са се сблъсквали с НЛО повече от веднъж.

Известно е, че в изслушванията са участвали бившият адмирал Дейвид Фравор и военният пилот Райън Грейвс.

Последният съобщи, че не по-рано от 2014 г. се е натъкнал на „тъмен обект с прозрачна сфера“. Инцидентът е станал по време на учение край Вирджиния. Същото НЛО е видяно от повече от 30 членове на неговата група.

В рамките на дискусията бяха изказани и обвинения към властта. Груш каза, че Пентагонът „брутално отмъщава“ за обвиненията в укриване на информация за използването на неземни технологии.

„Понесох много брутално отмъщение в резултат на моите обвинения. Това ме нарани както професионално, така и лично“, каза Груш.
Други американци са претърпели същия вид преследване за разкриване на класифицирана информация на американските власти, настоява той. Груш заяви, че подобни НЛО са потенциална заплаха за страната.

На свой ред Бурчет каза, че „много хора са против тази информация да стане публична“, но не каза кой точно пречи на разкриването на данни, които според него САЩ крият от 1947 г.

Глас нюз

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram