Ценни спомени в откраднат портфейл се върнаха при собственика му

Йоана Котева-Иванова написа в социалната мрежа Фейсбук, че портфейлът й е бил откраднат, след като е пазарувала в търговски център в столицата. Жената е била на тролейбусна спирка, когато осъзнала, че раницата й, в която е бил портфейлът, е отворена.

„Обиколих всички магазини, хора, целия мол и съм оставила телефон за контакт“, написа тя в социалната мрежа.

https://7b49ebef5d24f9ba15ae4a75b81814cb.safeframe.googlesyndication.com/safeframe/1-0-40/html/container.html

Йоана Иванова уточни, че портфейлът й е кафят, а марката му е „Mandarin“. Тя добави, че в него са документите й, снимките на цялото й семейство и цялата й „прясно“ получена заплата.

„В него са снимките на цялото ми семейство. По никакъв начин не мога да извадя нови, починали са любимите ми хора… имам много спомени вътре“, откровена е тя.

Жената отправи и апел: „Моля ви, ако някой го намери, да се свърже с мен, заради документите и сантименталната стойност, парите съм ги прежалила… Благодаря ви!“.

Малко по-късно Йоана обнови публикацията си в мрежата, като сподели, че е получила телефонно обаждане от жена, с която си уговорили среща, за да й е върне спомените и снимките, дори картата за градския. Парите обаче, както и личната карта, остават в неизвестност.

„Една невероятно добра и мила дама с красивото име Светла ми се обади и ми върна спомените и снимките, дори картата за градския. Това е намерила, няма л.к и пари. Има доброта“, написа Йоана Иванова.

„Преди около година ми се случи нещо сходно – измъкнаха ми портмонето от чантата на бебешката количка. Няколко дни по-късно една дама се свърза с мен по Фейсбук, работи в магазин в подлеза, който е към Окръжна болница и го е намерила пуснат в джоб на жилетка на манекена. Спомена ми, че не се случва за първи път“, написа в коментарите Катрин Карамишева.

Снимката е илюстративна.

Глас нюз

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram