Фондация „Гората.бг“ също с кампания за пострадалите в Турция

ПОМАГАМЕ НА ПОСТРАДАЛИТЕ В ТУРЦИЯ И СИРИЯ!❤️

💔 Изказваме искрени съболезнования на близките на хилядите загинали и съпричастност към десетките хиляди ранените, както и към стотиците хиляди засегнати – в Турция 🇹🇷 и Сирия 🇸🇾, след 2-те опустошителни земетресения от 7.8 и 7.5 по Рихтер рано тази сутрин!

🇹🇷 Говорим с хора от Адана и Газиантеп – положението е страшно, това са 4 милиона души, които са или без дом или не смеят да се приберат, над 2000 (ДВЕ ХИЛЯДИ) блока и сгради са разрушени!

🙋‍♂️ Правим спешна кампания и почваме да помагаме. Приоритетно осигуряваме най-нужното – одеяла, дъждобрани, храна, медицински материали, подкрепа за деца и нужното за спасителните екипи в това число и българските.

✔ Ще помогнем спешно, ефективно, активно! Целта е още до 24 часа да изпратим първите помощи. Nikola Rahnev, говори от часове с доставчици и вече сме намерили 600-хиляда спасителни одеяла, търсим нужното, действаме, следим и се адаптираме!

✅Можете да дарите тук:

Фондация „Гората.бг“

IBAN: BG74RZBB91551011840078

Основание: Земетресение

(в коментар и линк за PayPal и карти)

🙏 Бог да прости загиналите и Бог да закриля всички хора и цялото човечество! А ние ще помогнем с каквото можем, защото сме Хора!

#ГоратаБГ

#ПраветеДобро

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram