Стълб се озова по средата на улица

За абсурдна ситуация в София споделиха граждани.

Стълб, намиращ се в средата на пътното платно, изненада водачите. Случаят е от столичния квартал „Кръстова вада“,а неочакваното препятствие може да бъде видяно на ул. „Асен Йорданов“.

Ситуацията не оставя потребителите на социалната мрежа Facebook равнодушни, а ироничните, злободневните и шеговитите коментари не закъсняват. Някои дори намират позитиви в неочакванота място, на което се намира стълбът, а други добавят, че той се намира там вече години.

„Стълбът играе роля и на кръгово, много комбинативно измислено“, коментира с ирония столичанин.

Инженерна мисъл: Метална стълба висна от висок етаж СНИМКА

„Той си е на мястото стълбът, просто с годините някой е решил, че ще създава свят около него. Като гледам колко жица има, едва ли е елементарно преместването му“, коментира Димитър Д.

„Този стълб е там от 20 години“, твърди Николай В.

„Стълб с предимство“, шегува се Борис Б.

Хрониките помнят и други подобни абсурди. Преди време електрически стълб, вграден в къща в квартал „Гиздова поляна“ в Дупница, също успя да шашне страната.

Стълб се оказа почти по средата и на селски път. Ситуацията бе от село Градежница, което се намира в област Благоевград.

Може само да се надяваме местните, преминаващи по столичната улица ежедневно, да не забравят за препятствието, а гостите на квартала да го откриват навреме.

Снимки: Мартин Петров, „Забелязано в София“

Източник: Глас нюз

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram