НЕ вярвайте на ПИК и 24 часа готвят медийна манипулация в деня на вота с пари от чекмеджетата

Готви се медийна манипулация в деня на вота, предупреждават независими източници, разполагащи с безупречна информация.

Според тях агенции, близки до властта, през целия ден на вота на 4.04 ще пускат, че ГЕРБ води, а това ще е откровена лъжа. Това ще се прави за да се демотивират избирателите да гласува. В схемата за изкривяване на резултата от гласуването са изданията „ПИК“ и „24 часа“ заедно със „Сова Харис“ и „Тренд“ за смокинов лист.

Въпреки, че глобите за подвеждане на хората под всякаква форма по време на вота, са огромни, въпросните „медии“ били готови да заплатят санкциите, но да извършат манипулациите.

Дни преди 4.04 Централната избирателна комисия изпратила специални писма до изданията с предупреждение, че манипулирането на общественото мнение във всякакъв формат и варианти е наказуемо. Това обаче нямало да откаже посочените „ПИК“ и „24 часа“ от намерението им да опорочат с измислени данни публичното пространство.

Брилиянтно осведомените за безпардонните опити призовават: „Разпространявайте до максимално много хора, че всичко е лъжа, за да откажат хората да гласуват и да остане само купеният вот и контролираният от ГЕРБ.

Не вярвайте на нито един екзитпол на „Сова Харис“, „Алфа рисърч“,“ Тренд“ ,“ Екзакта“ , „Маркет Линкс“ , „Галъп“ и другите им фалшиви агенции. Не вярвайте на никакви рейтинги и състезания.

Тези медии са взели пари от чекмеджето, за да си платят глобите и да облъчват цял ден хората!“.

https://bgnovini.net

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram