Костадинов: Управлението на омразата превърна държавата в страна от Третия свят

Декларация прочетена от парламентарната трубуна от Костадин Костадинов- председател на ПГ на „Възраждане“: 

“Стана модерно напоследък да се говори за реч на омразата. Както и в много други подобни случаи, когато американските българоезични медии в нашата Родина започна да повтарят едно и също нещо, то има за цел да отклони вниманието на нашия народ от друго, много по-важно нещо. А това, от което искат да отклонят вниманието ни тези, които, както казва Ботев, ни люлеят в робската люлка, е все по-голямото желание на българския народ за справедливо възмездие за престъпниците, убиващи българската държава и българския народ вече три десетилетия и половина. Защото целта на цялата тази риторика срещу т.нар. реч на омразата е да прикрие последиците от политиката на омразата и управлението на омразата. Омраза срещу нас, българите, омраза срещу нашата държава България.

А какви са последиците? Управлението на омразата унищожи физически или прогони зад граница повече от 3 млн. българи. Политиката на омразата превърна здравната ни система в инструмент за пране на пари. Управлението на омразата унищожи българската индустрия, превръщайки ни от индустриална държава в страна от Третия свят. Управлението на омразата ликвидира и селското стопанство, превръщайки ни за първи път в нашата история от страна износител в страна вносител на хранителни стоки. Управлението на омразата унищожи отбранителния потенциал на българската държава, ликвидирайки българската армия. Управлението на омразата покани чужди войски в България – за първи път в историята на Третата българска държава, с което на практика родината ни попадна под пълзяща, прикрита окупация. Управлението на омразата демонтира образователната ни система, използвайки я като технология за ментална деформация на младите българи, които от осъзнати и горди членове на стар и велик народ биват превръщани в аморфна маса без национално самосъзнание. Управлението на омразата подмени и продължава да подменя учебното съдържание в българските учебници по история и литература, за да изхвърли всичко, което кара децата да се гордеят, че са българи. Управлението на омразата води неистова война с българските национални символи, опитвайки се да ги унищожи. Защото на управлението на омразата днес му пречи знамето, утре му пречи националният ни празник, а вдругиден ще му пречи самото ни съществуване като народ – неслучайно само преди няколко месеца от представители на все по-фашизиращата се т.нар. демократична общност се чуха призиви България да стане протекторат на Европейския съюз. Управлението на омразата превърна българския народ в най-бързо изчезващата и умираща нация, с най-болно и нещастно население, с най-малки доходи от всички държави в Европа.

За всички тези престъпления, извършени от управлението на омразата през последните три десетилетия и половина, ние българите искаме справедливо наказание за извършилите ги престъпници. И когато го заявяваме ние българите ясно и категорично, управлението на омразата обвинява нас българите в реч на омразата. За управлението на омразата да искаш наказание за престъпниците е реч на омразата. Днес управлението на омразата реставрира фашизма в България, рушейки паметници на антифашисти, сменяйки имена на улици, пазещи паметта на антифашистите, уважаеми сънародници,  утре управлението на омразата ще започне да руши паметници на Ботев и Левски, защото според управлението на омразата те са терористи.

Уважаеми сънародници,

Днес все повече от Вас виждат това и осъзнават, че бъдещето на България и на българския народ е поставено на карта. Целта на управлението на омразата е да ни унищожи – като народ и като държава. Единствената пречка пред изпълването на тази цел е единствената българска национална организация „Възраждане“. Ето защо управлението на омразата иска да унищожи „Възраждане“. Фашистите и българомразците не идват за нас, те идват за Вас, уважаеми сънародници. „Възраждане“ просто стои на пътя им. Ние обаче ще спечелим войната за оцеляването и независимостта на България поради две причини. Първо, защото няма правителство и управление, което да е спечелило войната със собствения си народ, и второ, защото българският народ вече се пробуди и продължава да се пробужда със страшна сила. И скоро ще поиска сметка от управлението на омразата за неговите престъпления.

А на модерните фашисти ще припомня думите на така омразния им български поет Иван Вазов, чието творчество систематично изхвърлят от българските учебници:

Тирани, всуе се морите!

Не се гаси туй, що не гасне!

Лучата, що я днес гасите,

тя на вулкан ще да порасне.

Тук всичко мре, изтлява, гние

и тез, що бдят, и тез, що падат,

престоли, царщини и вие

и червите, що вас изядат.“

Евроком

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram