Костадинов: Българин ме е включил в списъка на „Миротворец“

Костадин Костадинов обяви, че е бил включен от българин в сайта „Миротворец“. Това напса той в пост в профила си във Фейсбук.

„Разбрах, че са ме включили в украинския списък на хора, нарочени за убиване, перфидно наречен „Миротворец“. Украинските фашисти не могат да ме уплашат – новината тук е друга. Оказа се, че в този списък ме е сложил българин от България. Много от другите българи в него също са добавено от наши, тукашни българи„, пише лидерът на „Възраждане“.

И продължава „Най-ужасното в цялата тази доносническо-предателска сага е дивашката радост, която тази новина предизвика сред представителите на фашизмократичната общност в България. Тази озверяла и загубила всичко човешко в себе си сган буквално иска кръвта на враговете на американския режим у нас. Достатъчно е само бегъл поглед из техните среди, за да се уверите сами в това – там откровено се говори, че аз и много други като мен трябва да бъдем убити. Причината – искаме България да е свободна и независима държава, а не американска колония. Неслучайно управляващите американски еничари искат да премахнат Денят на свободата 3 март – за тях той е символ на българската свобода, който трябва да бъде унищожен„, добавя Костадин Костадинов.

Гласове

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram