Негативните същности ни атакуват. Узнай признаците

Признаци, които показват дали сме под влияние на негативни същности: Когато на енергийно ниво злото въздейства на хората, за повечето от тях е много трудно да осъзнаят, че злото се опитва да достигне до тяхната енергия. Не се притеснявайте, ако разберете, че злото се е намесило и във вашия живот. Това е неизбежно на този етап от развитието на човечеството. Не съществува човек на земята, който никога не е имал сблъсък на физическо или енергийно ниво със злото.

Нека обобщим с няколко думи най-често срещаните признаци, които подсказват на човек, че в живота му е възможно да има намеса на недобронамерена енергийна същност, която цели да се възползва от неговата енергия.

• Когато сте едната от страните в нарастващ спор и усетите напрежение в слънчевия сплит, това трябва да е ясен знак за вас за енергийно източване.
• Ако през деня ви е трудно да владеете емоциите си, сякаш и най-малкото нещо е в състояние да ви изкара извън баланс, знайте, че около вас се е натрупала много негативна енергия, която е нужно да бъде трансформирана.
• Постоянното чувство на депресия е също признак за наслоена негативна енергия, чрез което злото цели да ви направи уязвими.
• Ако често сънувате, че сте преследвани на сън и бягате от някого
• Когато душата усети приближаването на зла сила около нея, тя дава знаци на човека като провокира в него силно напрежение в областта на корема и разстройство
• Имате ли влечение към гущери, змии, вълци и някои разновидности дракони като ги татуирате по себе си, знайте, че те олицетворяват злото
• Ако се чувствате хронично изтощени, това също е признак, че недобронамерена сила се захранва от вашата енергия. Но също така може и да е признак за неразумен начин на живот.
• Ако често позволявате на собствените си страхове да ви ръководят в живота, тогава знайте, че навярно някой ги подклажда, за да имат те такава сила над вас.
• Изпитвате ли силна изостреност като непоносимост от всякакви шумове, дори от говора на хора, знайте, че това се дължи на негативно въздействие върху емоционалното ви тяло.
• Ако за дълго време загубите способността си да се концентрирате и мислите ви отслабват все повече и повече, сякаш губите контрол над тях, ако забравяте и не изпълнявате поети ангажименти.

Много са начините, чрез които може да ви бъде подсказано, че в живота ви има намеса на зла сила. Знаците са навсякъде около вас, нужно е само да се огледате.

Да, на този етап от развитие на човечеството злото сякаш е пуснало пипалата си навсякъде и оказва съществено влияние в живота на хората, то обикновено се маскира като привлекателно. Но знайте, че от нас зависи до кога ще позволим това да продължава. Докато седим тихо и кротко като наблюдатели, така нищо няма да се промени. Нужно е хората да спрат да бездействат и да започнат да се питат повече, кои са всъщност те? Когато започнат да си отговарят на този въпрос и осъзнаят, че носят силата (светлината) вътре в себе си, тогава постепенно ще прогледнат. Хората ще започнат да виждат как външни провокатори целят да замъглят собственото им сияние, като по този начин ограничават тяхното развитие. Време е да опънем платната на нашите кораби и да поемем конкретна посока и цел, която да ни отведе на по-добро място.

Откъс от книгата: „Живот на светло – да изкореним злото от себе си“

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram