Царица Роза ’22 благодари на своите с картички (снимки)

Тазгодишната царица на Казанлък Белослава Желева от мъничка има склонност към рисуването и до днес тя обича да си „драска“ върху хартията, разказаха близки на най-очарователната абитуриентка.

Като съвсем малко момиченце Царица Роза ’22 изразявала благодарността си по различни поводи към членове на семейството си като им подарявала персонални картички, нарисувани от самата нея. Случвало се дори да благодари дори и по дребни поводи, което се приемало с радост от близките й.

Белослава е зодия везни, родена е на 18 октомври. Рождената й дата се намира между тези на двете й баби – Бояна, на която е кръстена, е родена на 17 октомври, а баба й Димка – на 19 октомври. За съжаление баба Димка си отива рано от живота и не доживява да види внучката си като царица.

Затова пък дядо й Иван Каравастев е снимал от малка царицата – той е дългогодишен фотограф и оператор във вече несъществуващите Ефирна телевизия „Казанлък“ и Кабелна телевизия „Емотон“. Дядото е снимал в продължение на години казанлъшки царици предвид професионалните си ангажименти. Не веднъж е бил зад камерата по време на избора на цариците, коронясването им и събитията от Празника на розата.

Царица Роза ’22 е решила, че ще се отдаде на анимацията и за целта смята да я изучава в Нов български университет. Красавицата завършва казанлъшкото СУ „Екзарх Антим Първи“ в паралелка с английски език.

Семейството й Радостина и Живко Желеви има собствен бизнес, Царицата има по-малък брат – Давид.

За любопитните и за феновете й трябвада се подчертае, че Царица Роза ’22 има приятел, с когото са заедно отдавна.

Царицата ще отпразнува дипломирането си със своите съученици на 24 май в ресторант „Зорница“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram