С Хармония СПА: В помощ на нашето психично здраве – Видео

На 2 февруари се проведе Модул 7 на Академия „Чароид“ на клуб „Хармония СПА“. Темата на беседата  с участието на д-р Калин Цанов и д-р Деница Цанова бе „Позитивна психотерапия и развитие на личността чрез контакти и идеи“. Психотерапията цели намаляване на психологичното страдание, на което е изложен човек.

Д-р Калин Цанов е психолог по образование, хипнотерапевт, председател на Българската асоциация по хипноза и хипнотерапия, хоноруван преподавател в СУ „Св. Климент Охридски“, катедра „Специална педагогика“.
Д-р Цанов има магистърска степен по педагогика на деца с невросоматични заболявания и докторска дисертация по психология на личността към БАН. Техниките, с които работи, са позитивна психотерапия и хипноза, учил е и аналитична психотерапия.
От няколко години консултира и комисията за борба с противообществени прояви.

Д-р Деница Цанова е главен консултант храни и хранителни добавки.

По време на срещата, организирана в Казанлък от Клуб „Хармония Спа“ бяха представени ползите от приема на хранителната добавка Психо релакс, която  подпомага естествените механизми за справяне със страхове, фобии, панически атаки, тревожност, напрежение и стрес.

Подпомага и естествените процеси на заспиване и продължителност на съня.

За още полезни съвети и предстоящи събития, организирани в полза на на нашето здраве, красота, грижа за тялото, поддържане на красивия външен вид може да следите от страницата на Club Harmonia Spa.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram