Сома отново начело на Фото форум

Отново фотос на казанлъчанина Румен Сомов е обявен за снимка на деня в популярната платформа Фото форум. Това е второто „излизане“ начело на сайта за тази година на автора. Този път снимката е закачлив хумор със затворнически костюм на фона на пешеходна пътека пред Съдебна палата. Палавото райе в черно-бяло е „обживяно“ от девойка с налъми и чадърче.

Сома във Фейсбук и уточни:

„Тази снимка беше мноооого очаквана във времето. Бях видял двете колчета, купих костюма, намерих налъми, чаша, но пешеходната пътека почти не се виждаше. Викам за първия учебен ден ще я направят, ама няма. После викам, на празника на града ще я боядисат …ама друг път. Накрая накарахме една баба да се обади на горещия телефон в общината и да каже че не спират колите като преминава. После един приятел звънна и каза че почти е станало пътно-транспортно произшествие заради изтърканата /вече тотално/ забра, та най накрая след едногодишно чакане взеха че я боядисаха. Избрах първата неделя рано сутринта за да няма никой….хахаха…ама беше като токийско кръстовище. Скъсаха се от бибитки. Беше им много забавно, та набързо претупахме сесията и ей го на резултата.“.

Снимката е направена пред Съдебната палата в Казанлък.

Румен Сомов има издадени няколко книги, автор е на първия български безбюджетен филм, справя се успешно зад обектива и една от колоритните личности на Казанлък. Той е потомък на Ганьо Сомов – прототипът на Алековия Бай Ганьо и подготвя в родното село на розотърговеца негов музей, като от години събира експонати, свързани с литературния герой, праотеца си и уникални вещи, свързани с търговията на розово масло.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram