Само един кандидат за „паяка“ – досегашният

Само една оферта е подадена в срока до 14 февруари в община Казанлък в откритата процедура за възлагане на обществена поръчка на поредния „паяк“, който да извършва „услугата“ по принудително отстраняване на неправилно паркирани МПС на територията на община Казанлък, показва официалният сайт на администрацията.

Офертата е подадена на 9 февруари и е от „НИТРО“ ЕООД. Това е и фирмата, която до края на миналата година обслужваше община Казанлък като вдигаше нарушителите. Досегашният оператор на „паяка“ е и единственият кандидат за нов „мандат“.

„НИТРО“ ЕООД е собственост на Пламен Добрев. Фирмата е основана на 17 януари 2012 година, а началният внесен капитал е в размер на 5 000 лева. Седалището на компанията се намира в Казанлък, кв.“Васил Левски“ бл. 11. Добрев е свързан с още една фирма „3 ГАЗ“ ООД, където е съдружник.

Както вече писа Пресс ТВ в тазгодишната процедура е завишена прогнозната стойност на договора – 300 000 лева, както е удължен и срокът на изпълнението е 20 месеца. Дава се и възможност  участниците да предлагат повече от един „паяк“.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram

3 thoughts on “Само един кандидат за „паяка“ – досегашният

  1. Как да има други кандидати??? Как като са посъветвани да не участват в търга.

  2. Някой има ли информация, колко осъдителни пристъди срещу незаконно вдинати МПС-та трябва да сеосъ
    ествят, за да се прекрати дейността?
    Чета , че вече има практика в миналото лица да са оспорили успешно законността на вдигането.Затова искам да знам след колко „жълти картона“ ще последва „червен „.

  3. Защо полицията не си върши работата, та е неоходим този паяк. Има нещо гнило в тази дейност.

Comments are closed.