„Розите“ стартираха своята подготовка, представиха и новите футболисти – Снимки

22-ма футболисти /за 2 отбора/ ще се подготвят на стадион „Севтополис“ с екипа на казанлъшкия „Розова долина“. Лятната подготовка, водена от тандема Атанас Апостолов, Иван Чергев и Милен Христов, стартира по традиция с водосвет и освещаване, което направиха отец Орлин и отец Борис от местната епархия. Първата контрола за тима на 3-та вратари и 19-ет полеви играчи е със „Саяна“/Хасково/ в събота, като ще се уточни кой да е домакинът.

Новото име на вратарския пост е юношата Георги Христов от „Берое 2″/Стара Загора/. Капитанът на „заралии“ – 21 годишният дефанзивен Стоян Вергиев също ще играе за „Розите“. В Казанлък се завръща опитният халф- 27- годишният Николай Георгиев-„Ниньо“, а юношите на „Арсенал 2000“ Алекс Попминчев, Вангел Димитров и Зарко Колев ще тренират на „Севтополис“ и подсилят отбора ни. Средната възраст на „Розите“ в Трета лига преди мачовете през август е само 23 години, което се допълва и от юношите, стартирали вече подготовка: Диан Овчаров, Росен Земеделски и Деньо Кършаков.

Игралият успешно в отбора ни, „стражът“ Димитър Иванов също започна подготовка с втория тим на ЦСКА 1948 /София/. Валентин Иванов и Калоян Петров по посока Германия, а Филип Семков в Португалия ще търсят своя шанс за развитие. Голмайсторът ни Венцислав Иванов ще играе в Нова Загора, а Ахмед Фаиков ще бъде вероятно част от карловския „Левски“. В края на изминалия сезон братята близнаци Чахови сложиха край на кариерата си като футболисти, а треньорът на вратарите Стоян Ставрев ще е част от щаба на „Черноморец“/Балчик/.

Последвайте PRESSTV вече и в Telegram